Selskabsmenuer


I menuen til venstre kan man se nogle ekesmpler.

Forretter

Laksetatar portionsanrettet på sprøde salater med                       
citroncreme. Hertil hjemmebagt brød. 
kr. 65,-
 
Serranoskinke anrettet på rucola med mozzarella
eller gedeost langtidsbagte cherrytomater, hertil
hjemmelavet pesto og hjemmebagt brød. 
kr. 55,-
 
Carpaccio af kalvefilet anrettet på fad med sprød salat,
olivenolie, reven parmesan og pinjekerner.
Hertil hjemmebagt brød.
kr. 55,-
 
Jordskokkesuppe med stegte kammuslinger og
persilleolie. Hertil hjemmebagt brød.
 
kr. 55,-
 
Klassisk rejecocktail anrettet i portionsglas med
sprød salat og rød dressing. Hertil hjemmebagt brød.
kr. 55,-
  

Hovedretter

Okseculotte med timiansky, løgpure, pommes anna, stegte
portobello, samt årstidens grønt.
kr. 175,-
 
Kalvemørbad med sauce af østershattesvampe , asparges
svøbt i serranoskinke, rødløgskompot samt pommes noisette.
kr. 210,-
 
Svinekæber i flødesauce med rabarberkompot, agurkesalat,
nye danske kartofler, samt grøn salat med mormordressing.  
kr. 160,-
 
Venøbøf med 2 slags kold dressing , lækker salat,
samt nye danske kartofler og hjemmebagt brød. 
kr. 165,-
 
Braiseret lammekølle med timian og hvidløg, hertil sauce
af egen sky, bagte løg, nye ristede kartofler,
samt årstidens grønt.
kr. 175,-
 

Desserter

Hjemmebagte pandekager med hjemmelavet vaniljeparfait
lavet med Tahiti vanilje
kr. 50,-
 
Gateau Marcel (fyldig chokolade kage med chokolade mousse)
hertil bærkompot
kr. 65,-
 
Æbletærte med vaniljeparfait lavet på Tahiti vanilje   
 
kr. 50,-
 
Citronfromage med flødeskum og nøddekrokant
 
kr. 50,-
# Smiley
Billedserier